Прогноза за Фигуерензе – Атлетико Паранензе – Бразилия, Серия А

Фигуерензе - Атлетико ПаранензеФигуерензе едва се размина от изпадане миналия сезон. По време на почивката не можаха да се подсилят. Вместо да решават проблеми, те ги влошава. След 22 мача в първенството, те имат 24 точки и стоят на 18-та позиция (в зоната на изпадането). Головата им разлика е 20:27.

За отбора се завръщат Верлей и Феружем, които пропуснаха мача с Флуминензе. От игра обаче излизат Бруно Алвеш и Карлос Алберто, заради наказания.

Атлетико Паранензе показва стабилно ниво за среден отбор. Миналия сезон завършиха на 10-а позиция, а този сезон продължават с тази консистенция. След 22 срещи имат 33 точки и стоят на 9-а позиция. Головата им разлика е 21:20.

Отборът трябва да се справи без централния защитник Тиаго Елено. В защита ще видим двама от Пауло Андре, Маркуш и Вандерсон. В отбора се завръща и Сидклей.

Историята помежду им показва превес за Атлетико. Те не бележат много. В последните 5 мача имат под 1.5 гола. Паранензе не са отбелязвали в 5 от последните 6 гостувания. В последните им 8 мача има под 2.5 гола.

  • Прогноза:
  • Под 2.5 гола @ 1.50