Прогноза за Бохемианс – Дъндок – Ирландия, Висша дивизия

Бохемианс - ДъндокБохемианс не се радват на добро представяне този сезон, въпреки 5-та си позиция миналия. Намират се на 7-о място заради лошата си форма от април – 5 загуби и 1 равен в 6 мача. Вижда се някакво подобрение и надежди за повтаряне между 5-тата позиция. За място в Европа – трудно, защото ги делят 15 точки от 3-я Дери Сити, а има само 9 мача до края.  Влизат в този мач с 3 победи, 1 равенство и 1 загуба от последните 5 срещи за всички състезания.

Срещу тях обаче стои Дъндок, който може да продължи фурора от миналия сезон! Спечелиха титлата с 11 точки преднина пред Корк Сити! Сега отново могат да наберат аванс, след като бяха заети с дълга кампания за ШЛ, но все пак удържаха фронта у дома. Сега ще ги гледаме в Лига Европа.

Стоят пред Корк със само 1 точка преднина, но заради евромачовете има доста отложени срещи, в които могат да наваксат. В последните 7 мача във всички първенства имат 3 победи, 1 равенство и 3 загуби. В последните 7 мача в Ирландия имат 5 победи и 2 загуби. Още повече, че като гост имат 9 от 12 победи в Ирландия. Формата им не е толкова лоша, колкото някои се опитват да представят.

В последните 7 срещи между двата отбора има 4 победи за Дъндок, 2 за Бохемианс и 1 равенство. Дъндок е фаворит, но има и нещо друг. В 67% от победите си като гост има поне по 3 гола.  В последните 5 между двата отбора, има 4 мача с над 2.5 гола. Бохемианс е по-пасивен отбор, но лидерите в Ирландия бележат доста.

  • Прогноза:
  • Дъндок да победи и над 2.5 гола @ 2.40