Прогноза за Бетис – Малага – Испания, Ла Лига

betis-malagaБетис започна сезона не много убедително. Не е изненада, че загубиха от Севиля. Учудиха ме само, че беше с минималното 1-0. Имат само 1 победа от 5 мача, едва 5 точки. Трябва да направят нещо, за да не свършат в зоната на изпадане.

Малага са в подобна серия. Само, че при тях има надежда. Те спечелиха първата си победа във вторник, срещу Ейбар. Преди това имаха две загуби и две равенства. Имат точки колкото Бетис, цялостната ситуация е подобна.

И двата отбора през лятото имаха мениджърски промени, все още се адаптират. През март тази година Малага спечели с 1-0 на гости на Бетис. Бетис спечели по същия начин, но през ноември 2015. В последните 4 срещи, Малага са печелили 3 пъти. Бетис са по-лошия домакин.

Гъстата програма се отразява и на двата отбора. Особено на Бетис, които имаха доста натоварено дерби със Севиля. Не се представят добре срещу Малага, когато да домакини. Това е поредният тежък тест за тях. Малага не се представя фантастично като гост. Предимство е, че новият треньор Рамос има опит в такива ситуации. Победата срещу Ейбар ще вдъхне увереност на играчите.

  • Прогноза:
  • Над 2.5 гола @ 2.15
  • Малага @ 2.90
  • Двата отбора да отбележат гол и Малага да победи @ 6.00