Прогноза за Сундсвал – Хамарби – Швеция, Алсвенскан

Сундсвал - ХамарбиСундсвал започва кампанията си с надежди да подобри 12-то си място от последния сезон. Започнаха с 4 победи в 8 мача и само 1 загуба, но напоследък работата не изглежда добре. От последните 5 мача имат 4 загуби, намират се на 10 място, с 22 точки от 17 мача. Ако спечелят сега, ще се качат на 8-о място, но също така могат паднат и до 13-то при загуба. Просто са опасно близо до зоната за изпадане.

Хамарби са долу-горе в същото положение. Миналата година завършиха на 11-то място. Сега са на 12-то, с 20 точки от 17 мача. Те също могат да стигнат до зоната за изпадане. Тяхната форма обаче показва признаци за подобрение. Спечелиха само 2 от първите си 11 мача, но сега имат 4 победи от 8 срещи. В серия от 2 поредни са. Скоро спряха серията си от 5 мача без победа като гост, срещу Гефле. Сундсвал обаче ще са по-голям тест и победата не е много вероятна.

Хамарби успяват да намерят мрежата, въпреки лошата си форма, има някакво постоянство. Вкарвали са във всяко гостуване този сезон, а в 11 от тези 12 мача и двата отбора са отбелязвали гол. При Сундсвал в 8 от последните 10 има отбелязани голове и от двата отбора. Тук ще играем малко на сигурно, въпреки че ставките за гостите падат.

  • Прогноза:
  • Двата отбора да отбележат гол @ 1.70