Прогноза за Сейнт Джонстън – Хартс – Бетфред Къп

Сейнт Джонстън - ХартсСейнт Джонстън направи не лош сезон миналата година. Отборът завърши на 4-о място в първенството. Тогава пред тях бяха Селтик, Абърдийн и Хартс. Борбата за 3-о място с Хартс не се получи. Джонстън останаха на 9 точки зад тях и сега могат да отмъстят.

За Купата се представиха много добре – завършиха на първо място в групата си, само с 1 загуба с дузпи. Направиха добър мач с Абърдийн, който завърши 0-0. Все пак, трябва да се подготвят за мачовете с Мъдъруел и Селтик, вниманието им няма да е изцяло в този мач.

Хартс се завърнаха в първия ешелон и направиха добър сезон. Завършиха на 3-о място, но ако в края на сезона формата им не бе спаднала, можеха да създадат доста повече проблеми на опонентите. Влязоха в Лига Европа, победиха с общо 6-3 Инфонет, но отпаднаха от малтийския Биркиркара. След това започнаха първенството със загуба от Селтик с 2-1.

Този сезон защитата им е доста слаба. Имат само 1 чиста мрежа. В 8 от последните им 10 мача и двата отбора са отбелязвали гол. Сейнт Джонстън отбелязва гол в 12 от последните 13 срещи. В 6 от тези 10 и двата отбора са отбелязвали гол.

  • Прогноза:
  • Двата отбора да отбележат гол @ 1.80