Прогноза за Сасуоло – Цървена Звезда – Лига Европа

Сасуоло - Цървена ЗвездаСасуоло са на гребена на вълната. Изиграха си първия мач в серия през август 2013. Само 3 години по-късно завършват 6 в елита на Италия и играят в Лига Европа. Победиха Люцерн, за да стигнат до тук. Успехът им се дължи най-вече на Доменико Беради, който отбеляза 3 от 4-те гола.

Цървена Звездва са далеч от титаничните си години. През 91-а спечелиха Шампионска лига, но този сезон бяха изхвърлени преди групите. Въпреки лошото си представяне в Европа, в започналата кампания се представят добре, вече са минали пет мача – имат 4 победи и 1 равенство.

Техните проблеми са в защита. Треньора Бозович постоянно прави ротации. Допуснаха голове във всички 4 мача за влизане в ШЛ. Успяха да не се изложат напълно с възможността си да вкарват голове. Сасуоло са с по-малко опит, но сякаш ли играят по-добре. Вкарват средно по 2 гола в 2-та си мача за Лига Европа, може би тази тенденция ще продължи. Цървена Звезда също са отбелязвали във всички 4 срещи.

Сасуиоло нямат наказани и контузени. За тях играе Алесандро Матри (101 гола в 359 мача в Серия А). Освен него, нови играчи са Матео Политано и Алфред Дънкан. За Цървена Звезда също няма контузени, но ще са без Канга, който е наказан. Той е най-скъпата им покупка това лято, заедно с Руиз от Лил.

  • Прогноза:
  • Над 2.5 гола @ 1.95