Прогноза за Ница – Рен – Франция, Лига 1

Ница - Рен Ница посреща Рен за един много вързан мач от Лига 1. Ница бяха една от приятните изненади миналата година, малко не им достигна до Шампионска лига, завършиха на 4-то място. Ще получат шанс да ни изненадат в групите на Лига Европа. Но да очакваме ли и този сезон силна игра? По-скоро не – загубиха играчи като Менди, Валер Жермен, Хатем Бен Арфа и Пиед.

Рен завършиха на 8-о място, с представяне близко на това от по-предния сезон. Можеха да се представят по-добре, но изпаднаха в серия от 6 мача без победа в края на сезона и се сгромолясаха от 5-то място. Сега може да се пробват пак, но без Дембеле, който отлетя за Германия.

Статистически Рен имат лек превес във всички срещи между тях. В 19-те домакински мача на Ница срещу Рен обаче, домакините са спечелили 9 пъти и имат само 5 загуби – има и 5 равенства. Миналия сезон като домакини биха с 3-0, но на гости на Рен паднаха с 4-1.

Ница са без ключови играчи, Рен са много лош гост. В същото време и двата отбора нямат добри голмайстори. Ница се представя добре в защита. Едва ли ще има много голове в този мач. Все пак той е и първи в тяхната кампания. Мениджърите по-скоро ще се опознават.

  • Прогноза:
  • Под 2.5 гола @ 1.57