Прогноза за Лутън – Астън Вила – Кепитъл Уан Къп

Лутън - Астън ВилаОт доста време не се е налагало на Астън Вила да играе за тази Купа. Едва ли това ще е приоритет на Виланите. Те трябва да насочат силите си към печеленето на промоция за елита.

В първия си мач срещу Хилсбъро изпуснаха победата и паднаха с 1-0. Роберто Ди Матео има нужда просто от победа, независимо колко убедителна, за да се вдигне морала на играчите. След този мач ще играят като домакини на Родръм и Хъдърсфийлд, определено има шансове.

Лутон ще има възможност да накаже един от отборите с най-големи традиции. Лутън започнаха с 3-0 срещу Плимут. В Лига 2 едва ли ще имат големи трудности, но сега камерите ще ги следят, ще играят срещу отбор с доста стабилна публика. Миналата година победиха с 3-1 Бристол Сити, след това отстраниха Стоук – отбори на по-високо ниво.

Имат шанс да развалят плановете на Матео, но и върху тях има напрежение. Вила разполага с хора като Тшибола, Ричърдс и Грелиш на скамейката, които ще позволят на Вила да разгърне потенциала си, без да пресилва титулярите си. Имат нужда от ранен гол и нещата ще тръгнат добре.

При последните 6 мача като гост, Астън Вила са вкарвали гол и са получавали гол. Спечелили са 7 от последните 10 гостувания в това състезания. В последните 3 мача като домакин, Лутан е вкарвал и е получавал гол.

  • Прогноза:
  • Двата отбора да отбележат гол @ 1,70