Прогноза за Лестър – Манчестър Юнайтед – Къмюнити Шийлд

Лестър - Манчестър ЮнайтедШампионът Лестър посреща подновения Манчестър Юнайтед в среща от битката за Къмюнити Шийлд.

Макар и Лестър да покориха Висшата Лига, влизат в мача като аутсайдер. Подготовката им бе много сурова. Барселона и ПСЖ ги разгромиха, със Селтик се справиха едвам-едвам. Феновете имат нужда от победа, за да не се окаже миналия сезон една сладка случайност.

Юнайтед направи добра селекция, взе Моуриньо. Влизат в сезона като претенденти за титлата и купата. Михтарян, Бейли и Ибрахимович могат да направят разликата, а може би в един момент и Погба.

Лестър ще играе без Мати Джеймс. Очакваме Муса, Менди и Ернандес в игра. Юнайтед няма липсващи играчи. Очакваме Златан да играе в атака, а Рууни да го подкрепя отзад.

Историята показва, че от 84 мача помежду им, Лестър са победили само 22 пъти, а равните също са 22 – това са 40 победи за Червените дяволи. От както се върнаха във Висшата лига, между двата отбора има 4 мача – по 1 победа за двата и 2 равенства.

Трудно може да се даде 100%-ва прогноза за мача. Юнайтед обаче на хартия е с по-добър състав, по-приповдигнат дух, а и Лестър бяха разпилени в подготовката. Настоящите шампиони не успяха да направят нужната селекция, докато Юнайтед отмъкна част от каймака на най-добрите играчи. Канте си отиде, дано Варди и Марез останат.

  • Прогноза:
  • Манчестър Юнайтед @ 1.91
  • Златан Ибрахимович да отбележи по всяко време @ 2.20