Прогноза за Кайзерслаутерн – Дюселдорф – Германия, Втора Бундеслига

Кайзерслаутерн - ДюселдорфКайзерслаутерн започнаха сезона по един доста разочароващ начин. Направиха един равен мач и паднаха много лошо от Ханове у дома. Въпреки всичко, разполагат с добър състав, който има нужда от още нещо, за да започне да печели. Кога ще дойде това нещо обаче, никой не знае. Проблемите им са много, но най-вече в защита.

Дюселдорф започнаха по-добре от противника си. Спечелиха у дома срещу отбора на Щутгарт, който разполага с идеален състав за това ниво на футбола. При тях нещата вървят нормално. Срещу защитата на домакините, която допусна 5 гола в 2 мача, може да покажат добър футбол.

При всички положения очаквам агресивен и резултатен футбол. Двата отбора имат срещи помежду си, които го показват. В последните 5 мача има поне по 2 гола. Срещите от миналия сезон завършиха с резултати от 4-3 и 3-0 за съответните домакини.

В последните 5 срещи във всички турнири Кайзерслаутерн са загубили 2 пъти (един път след дузпи) и са направили 3 равенства – средно по 3.2 гола на мач. Дюселдорф има 3 победи, 1 равенство и 1 загуба  – средно по 4.4 гола.

  • Прогноза:
  • Над 2.5 гола @ 2.15
  • Над 2.25 @ 1.93