Прогноза за Галатасарай – Карадемир Карабюкспор – Турция, Супер Лиг

Галатасарай - Карадемир КарабюкспорГалатасарай започва Супер Лиг като фаворит в мача си срещу Карадемир Карабюкспор. Коефициентите са много срещи, въпреки че турският гигант играе срещу новака в лигата. Карадемир Карабюкспор се издигнаха от първия път в първия ешелон, което може би е причината, но в Супер Лиг имат загуби в последните 8 мача като гости. Трудно ще обърнат лошата серия срещу този противник.

В последните си 3 гостувания в Супер Лиг допускат поне 4 гола. Много играчи пристигнаха при тях, но те са известни навсякъде със слабата си защита. Галатасарай са без централния бек Гюнтер, Лукаш Подолски е контузен. Позитив е, че немецът се отказа от националния отбор и ще може да се концентрира на клубно ниво след завръщането си.

Има няколко играча, които могат да дебютират за домакините, което да им помогне да изненадат противника. Още повече, че Галатасарай печели 4 от последните 5 мача с Карадемир Карабюкспор. Единственият им провал е 0-во равенство. При последната им среща в лигата, Гала победи с 2-1 като гост и с 4-2 като домакин. Те са непобедени в 15 от последните 16 домакински мача.

За домакините се завръща дуото Чейхун Гюлселам – Дани Нункеу. Единственият забележителен играч за Карадемир Карабюкспор е защитника Игор Тудор, който преди игра за Ювентус.

  • Прогноза:
  • ПП/КР – Галатасарай/Галатасарай @ 2.50