Прогноза за Еспаньол – Малага – Испания, Примерa дивисион

Еспаньол - МалагаВ последния мач на Еспаньол имаше дъжд от голове! Загубиха от Севиля, но при резултат 6-4. Вкараха се голове, но защитата на Еспаньол е кошмарна, това трябва да притеснява треньора много. Все пак отбелязаха 4 гола при владение на топката 33%, което е похвално.

Малага изпусна победа над Осасуна след късен гол. Трябва да се радват, че не загубиха, защото въобще не се показаха като домакин в този мач. Гостите играха като равен с равен.

Като добавим, че в последните 8 мача срещу Малага, Еспаньол нямат загуба (4 победи и 4 равни), гостите със сигурност не са фаворит. Не са и сигурен губещ обаче, защото в последните 4 домакинства на Еспаньол има 3 равенства. Последните три срещи помежду им завършват с резултат под 2.5 гола.

През последния сезон Малага се представя зле далеч от дома – имат само 4 победи от 19 мача. Процентът спечелени мачове като гости в последните 2 сезона е 26%. Еспаньол завършиха добре сезона с 4 победи от последните 6 мача. Те бяха силен домакин, като загубиха само 5 от 19 мача.

Няма да предвиждаме краен победител, но смятам, че ще има поне лек игрови превес за Еспаньол

  • Прогноза:
  • Еспаньол над 1.5 гола @ 2.50