Прогноза за Младост – Лугодорец – Шампионска лига

Младост Подгорица-Лудогорец РазградМладост Подгорица и Лудогорец Разград ще изиграят срещата реванш от вторият предварителен кръг за груповата фаза на Шампионска лига, като българският първенец успя да вземе комфортен аванс от 2 чисти гола, въпреки че можеше да бъдат поне 5, след много стабилната игра на тима в Разград.

Шампионът на Черна Гора не успя да впечатли с нищо от първият си мач, но това може би е било тактика и сега те ще гонят задължителна победа. Авансът от 2 гола не е непреодолим, но при само 1 гол на Лудогорец на чужд терен, задачата на Младост ще стане много тежка, а и си личи, че тимът няма нужната класа, за да играе в най-престижният клубен турнир.

Георги Дерменджиев бе доволен от играта на своите възпитаници и сега едва ли ще прави радикални промени, но може би в атака ще видим Клаудио Кешеру за сметка на Лукоки, който с нищо не заслужи титулярното си място. Джонатан Кафу и Джуниор Кишада се представиха подобаващо, а същото важи и за Марселиньо, който бе в доста нетипична позиция за него.

Лудогорец буквално разгроми Младост в Разград, като „орлите“ имаха 15 голови положения и 8 точни удара, за сметка на само 1 голово положение и 0 точни удара на сметката на черногорците. Сега „зелените“ уверено гледат към третият предварителен кръг, където ще играят срещу победителя от двойката Цървена Звезда (Сърбия)- Валета (Малта).

Прогноза – под 2.5 гола

Коефициент – 2.10 Спортингбет