Прогноза за Словакия – Англия – Евро 2016

Словакия - АнглияСловакия и Англия ще изиграят последният мач от група „В“ на Евро 2016, като срещата ще се играе паралелно с другият сблъсък, който е между отборите на Русия и Уелс. На практика всеки един отбор от тази група може да продължи напред, но какво точно ще се случи, ще разберем тази вечер от 22:00 ч. българско време.

Евентуални състави на Словакия и Англия:

Словакия: Матуш Козачик, Мартин Шкъртел, Томаш Хубочан, Ян Дурица, Владимир Вайс, Петер Пекарик, Юрай Куцка, Роберт Мак, Марек Хамшик и нападател Ондрей Дуда.

Англия: Джо Харт, Гари Кейхил, Райън Бертранд, Натаниел Клайн, Крис Смолинг, Джак Уилшир, Джордан Хендерсон, Ерик Дайър, Адам Лалана, Даниел Стъридж, Джейми Варди.

Последните 2 европейски сблъсъци между тези 2 тима бяха през 2003-а година, когато Словакия и Англия се срещнаха, а островитяните бяха победител и в двата крайни изхода с резултат 2:1. Сега обаче нещата са доста променени и Словакия разполага с много качествени футболисти, които играят в големи европейски грандове и изградиха сериозен опит.

Англия не бива да губи този мач, въпреки че имат 4 точки, тъй като Словакия са с 3 и ги преследват яростно, а също с 3 е тимът на Уелс. 1 точка пък имат Русия, които създават повече проблеми извън терена, отколкото на терена.

Рой Ходжсън е решил да даде почивка на Уейн Рууни и Хари Кейн, които разочароваха сериозно срещу Уелс, така че ще бъде много интересно да видим как ще се справи в атака голмайстора на шампиона Лестър.

Нашата прогноза е, че тази вечер ще станем свидетели на много оспорван и равностоен сблъсък, в който ще има и много голове, тъй като и Словакия и Англия практикуват нападателен футбол.

Прогноза – над 2.5

Коефициент – 2.50БЕТ365