Прогноза за Ейре – Швеция – Евро 2016

Прогноза за Ейре - ШвецияЕйре и Швеция е срещата от група „Е“ на Евро 2016 днес, като ще се играе на „Стад де Френс“ в Сейнт Дени и можете да я наблюдавате пряко по БНТ 1 и БНТ HD. Двата тима не са сред фаворитите за спечелването на трофея, но те не трябва да бъдат подценявани, тъй като разполагат с доста качествени футболисти и най-важното – сплотен колектив.

Ейре се славят със своите верни привърженици, които отново ще напълнят стадиона, а опитният Мартин О’Нийл ще иска да започне с победа турнира, което е много важно за самочувствието на играчите. Очакванията са в атака да започнат Шейн Лонг и Джонатан Уолтърс, а зад тях ще са Уес Хулахан, Глен Уилън, Джеймс Мак’Карти и Джеф Хендерсон. На вратата ще е Дарън Рандъл, който няма опит на големи форуми, но пред него ще са опитните Джон О’Шеа, Шеймъс Колман, Ричард Кеог и Робърт Брейди, който трябва да улеснят задачата му да не допуска голове.

Швеция и Ерик Хамрен са далеч по-опитният отбор, който отново ще трябва да се бори с останалите европейски грандове, за да докаже класата си. Вездесъщият Златан Ибрахимович ще води атаката на тима, подпомаган от Маркус Берг, Себастиан Ларсон, Оскар Левички, Емил Форсберг и Ким Калстрьом. На вратата ще е ветеранът Андреас Исаксон, а пред него Мартин Олсон, Микаел Лустиг, Ерик Йохансон и Андреас Гранквист.

Ейре и Швеция имат общо 6 мача помежду си на Европейски и Световни първенства, като шведите имат 4 победи и 2 равенства срещу този съперник, което им дава сериозно самочувствие. Ейре имат 2 победи срещу Швеция, но те са от приятелски мачове, така че ще бъде много интересно да проследим крайният изход от днешния двубой.

Прогноза – 2

Коефициент – 2.40 EFBET