Австрия – Унгария – Евро 2016

Прогноза за Австрия - УнгарияАвстрия и Унгария ще изиграят поредният сблъсък от Евро 2016 във Франция, като срещата е с начален час 19:00 българско време и ще се играе на стадион „Стад дьо Бордо“.

Вероятни състави на двата тима:

Австрия: Алмер, Клайн, Драгович, Прьодъл, Фукс, Алаба, Баумгартлингер, Харник, Юнузович, Арнаутович, Янко.

Унгария: Кирали, Флора, Гузмич, Ланг, Кадар, Гера, Наги, Джуджак, Кляйнхайслер, Немет, Шалай.

Феновете на Австрия и Унгария се шегуваха преди мача, че нямат представа срещу кой противник играят, с оглед историческото минало на двата народа, които са били част от една и съща държава. След началния съдийски сигнал обаче приятелските чувства ще бъдат забравени и двата тима ще си обявят истинска футболна война за борба на всяка педя терен по терена.

На хартия Австрия е фаворит, разполагайки с далеч по-впечатляващи единици, но унгарците са готови да развалят сметките на всеки опонент, който си позволи грешката да ги подцени.

Двата тима излизат за 138-и път един срещу друг, като статистиката е в полза на маджарите, които имат 66 победи и 31 равенства, срещу 40 поражения. Съперниците имат един сблъсък на голям форум – на Мондиал 1934 Австрия печели с 2:1.

Момчетата на Марсел Колер бяха великолепни в квалификациите и не допуснаха поражение, записвайки 9 поредни победи по пътя към първото си участие на европейско първенство.

Нашата прогноза е за победа на Австрия, която ще бъде трудна и измъчена.

Прогноза – 1

Коефициент – 1.75 -Bet365