Прогноза за Новара – Модена – Серия Б

Новара - МоденаДнес е последният кръг от италианската Серия Б, като един от най-важните и оспорвани мачове е между отборите на Новара и Модена. Домакините се борят за участие в плейофите, докато гостите се борят за своето спасение и ни очаква едно истинско дерби на живот и смърт.

Новара се намират на 9-о място с актив от 62 точки и при добро стечение на обстоятелствата, те могат да изместят Виртус Ентела и да се класират за плейофите, които дават право на участие в Серия А. В тима на домакините няма ярко изявени звезди, но това е нормално за отбор от втората дивизия на Италия. Все пак там е българският национал Андрей Гълъбинов, който е подпомаган от Пабло Гонзалес, Симоне Кораза, Франческо Болзони, Федерико Касерини и Паоло Фараго.

Модена са малко по-именит тим, но те имат много проблеми този сезон и са на 19-о място с последен шанс за спасение. Тимът събра едва 42 точки от 41 мача и сега трябва да се бори за своето оцеляване, а може би и да играе плейоф също за оставане в Серия Б. Пабло Граноче е надеждата за гостите в този мач, който трябва да получава подкрепа от Давиде Лупи, Лука Белингери, Даниеле Галопа, Симоне Бентивоглио и Гастон Камара.

Залогът в този мач е прекалено голям и за двата тима, а последните им 5 мача ни показват 4 победи за Модена и само 1 за Новара. Ние от прогнозираме.ком сме на мнение, че гостите са по-опитният и класен отбор, така че днес ще заложим на изненада с доста добър коефициент.

Прогноза – 2

Коефициент – 3.75 Спортингбет