Прогноза за Ирландия – Холандия – Приятелска среща

Прогноза за Ирландия - ХоландияЕвропейското първенство по футбол започва само след 2 седмици, като всички отбори провеждат контролни мачове, които да покажат моментното състояние на футболистите, за да могат треньорите да подберат най-доброто. Днес ще се изиграе приятелска среща между отборите на Ирландия и Холандия, които също ще вземат участие на Евро 2016 във Франция.

Ирландия е отбор, който в последните години показва сериозен прогрес и произвежда качествени футболисти. Наставник на тима е опитният Мартин О’Нийл, а най-резултатният играч е разбира се Роби Кийн, който също така е и капитан на Ирландия. Шей Гивън, Джон О’шей, Шеймъс Колман, Глен Уилън, Ейдън Мак’Гийди, Дарън Гибсън, Уес Хулахан, Кевин Дойл, Шейл Лонг и Дарил Мърфи са все опитни и доказани играчи, които се подвизават във Висшата лига на Англия, така че те определено имат какво да покажат и ще се стремят да затвърдят качествата си.

Холандия е много класен отбор, изпълнен с таланти, но пък те винаги се провалят грандиозно на големите първенства и като че ли не могат да играят колективно. Дани Блинд има задачата да налага и млади таланти в националният отбор, а такива не липсват и изборът му не е никак лесен. Лидерите на „лалетата“ са Ариен Робен, Уесли Снайдер, Найджъл Де Йонг, Клаас Ян Хунтелаар и Робин Ван Пърси, но не трябва да подценяваме играчи, като Юрген Локадия, Дейви Клаасен, Адам Махер, Жорди Клааси, Анвар Ел Гази, Карик Рекик и други.

Двата тима имат няколко мача помежду си, като от последните им 5 срещи Холандия има 2 победи, 2 загуби и 1 равенство, но сега нещата са по-различни и двата тима ще използват ротационни схеми, за да дадат шанс на повече футболисти. С оглед играчите и амбициите на отборите, ние от Прогнозираме.ком сме на мнение, че днес двубоят ще бъде атрактивен и резултатен.

Прогноза – над 2.5 гола

Коефициент – 2.15Bet365