Прогноза за Банфилд – Серо Портеньо – Копа Бандес

Тази нощ от 01:00 ч. българско време, отборите на Банфилд и Серо Портеньо ще премерят сили в полуфинален сблъсък от турнира Копа Бандес. Тук всичко се решава в 1 мач, а със сигурност и двата отбора искат да започнат новата година с трофей, така че ще играят за победа. Другите 2 отбора са Насионал и Пенярол, които ще определят финалиста.
Аржентинският Банфилд направиха един доста добър сезон през 2015-а година и сега ще трябва да затвърдят представянето си, та дори и да го надминат. Основните играчи на треньора Клаудио Вивас са Лукас Виатри, Валтер Ервити, Факундо Кастийон, Никола Доминго, Серхио Витор и Лусиано Сивели. Банфилд са отбор, който разчита на много млади играчи, но в тима има и опитни такива, които да балансират играта.
Серо Портеньо също направиха доста силен сезон в парагвайското първенство, а както добре знаете, южноамериканският футбол е много атрактивен, оспорван и всички отбори са с изравнени сили. Воденият от Сезар Фариас отбор, има амбиции за нови успехи, а венецуелският специалист ще разчита много на Хосе Ортигоза, Серхио Диаз, Джонатан Сантана, Сесилио Домингез и Карлос Бонет. Серо разчитат почти изцяло на местни таланти, като единственият чужденец е аржентинският вратар Кристиан Алварез.
Двата тима в общи линии са на едно и също ниво в местните първенства, но определено аржентинците разполагат с по-голям потенциал и амбиции. Ние от Прогнозираме.ком сме на мнение, че Банфилд ще гони победата и ще иска да спечели Копа Бандес, така че ще заложим на тях.

Прогноза – 1 @2.30 – Bet365