Прогноза за Ница – Монпелие – Франция

Днес от 21:30 ч. българско време е първият мач от 19-ия кръг на френската Лига 1, който противопоставя отборите на Ница и Монпелие.
Домакините от Лазурният бряг се представят доста добре този сезон, като в момента заемат 5-о място във временното класиране с актив от 26 точки. Ница се борят за местата, даващи право за участие в евротурнирите, а като се има предвид слабото представяне на традиционните грандове, дори имат шанс и за Шампионска лига. „Орлите“ разполагат с класни играчи, каквито са Валер Жермейн, Хатем Бен Арфа, Алсане Плеа, Матю Бодмер, Рикардо Перейра и други.
Монпелие се разделиха с много от основните си играчи и сега са на 13-а позиция с доста слаби показатели, но пък имат 22 точки, което не е голяма разлика с днешният им съперник и при една евентуална победа ще се изкачат напред в класирането. Основните играчи на гостите са Риад Будебуз, Жеан Деза, Морган Сансон Жорис Марво, Сюлейман Камара и Джамел Саихи.
Ница и Монпелие имат много мачове помежду си в елита, но ако разгледаме последните им 5 сблъсъка ще видим, че гостите имат лек превес с 2 победи, докато Ница имат 1 победа и 2 равенства. Този мач е много равностоен и оспорван, но ние от Прогнозираме.ком сме на мнение, че домакините имат по-голям шанс за победа и ще бъдат по-мотивирани за 3-те точки.

Прогноза – 1 @2.35 – EFBET