Залози на живо в НБА директно от Спортингбет

 

ЗАЛАГАЙТЕ ВСЕКИ ДЕН НА БАСКЕТБОЛ(NBA)

В ранните сутрешни часове в сряда, 28 октомври, 30 отбора се впускат в маратонския сезон с 82 мача на тим в НБА. В първите срещи защитаващият титлата Голдън Стейт приема Ню Орлийнс, Детрой гостува на Атланта, а Кливлънд ще пътува до Чикаго. Останалите отбори стартират на следващия ден, предоставяйки ви страхотна програма от множество мачове с фантастични възможности за залагане.

Баскетболът е динамичен спорт, позволяващ предлагането на много заложни пазари. В допълнение към класическите залози на победител в мач, хандикап или общо точки, ние предлагаме и множество специални залози, сред които – краен победител в дивизия или конференция, новобранец на годината, най-добър реализатор и много други. Не пропускайте да се възполвате от всички тях и започнете да печелите още сега с началото на сезона!

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО МАЧОВЕТЕ ОТ НБА

Няма нищо по-вълнуващо от комбинацията да гледате и залагате на живо на мачовете. Сега можете да правите това всеки ден в Bet365. За да гледате на живо мачовете е нужно само да сте регистриран наш клиент с извършен поне един залог в последните 24 часа, или с положителен баланс по сметката ви.

ЗАЛОЖИ СЕГА