Прогноза за Словения – Естония – Евро 2016

Днес отново ще станем свидетели на няколко срещи от груповата фаза за Евро 2016 Франция, а сблъсъкът, който ще анализираме от Prognozirame.com е между отборите на Словения и Естония с начален час 21:45 българско време.
Словения правят много добро впечатление с играта си, като в момента се намират на 4-о място в група „Е“ с актив от 9 точки. Водачи в групата са Англия и Швейцария, които имат пряк сблъсък, но оставащите мачове на Словения са срещу Литва и Сан Марино, което означава почти сигурни победи и те имат шанс да се класират на 3-о или 2-о място. Много се разчита на нападателя Миливое Новакович, но също така на Валтер Бирса, Далибор Стеванович, Самир Ханданович, Златан Люблянкич, Андреш Кирм и Иличич, които са достатъчно опитни и класни играчи. Словенците със сигурност ще искат да преодолеят груповата фаза, а днешният мач им дава сериозни предпоставки за това.
Естония също са корав тим, който напоследък израстна доста и не случайно са на 3-а позиция с актив от 10 точки. Сергей Зеньов, Жоел Линдпере, Константин Василиев, Герт Камс и Хенрик Ояма са по-известните играчи на естонците, но те не разчитат на индивидуалности, а по-скоро на отборната игра.
Двата тима имат доста мачове помежду си, като от последните им 5 сблъсъка, Словения имат 3 победи, а Естония са спечелили 2 мача. Сега обаче залогът е прекалено голям, а словенците имат реален шанс да продължат. Нашият екип смята, че тук домакините ще играят за победа, което е причината да дадем прогнозата си за Словения.

Прогноза – 1 @1.57 – Бет365