Прогноза за Албания – Португалия – Евро 2016

Днес ще се изиграят поредните мачове от груповата фаза за европейското първенство през 2016 г, което ще се проведе във Франция. В една от най-оспорваните групи, Албания посреща тима на Португалия, в пряк сблъсък за първото място.
Изненадващо или не, Албания имат актив от 11 точки след 5 изиграни мача, като са на 3-о място във временното класиране, но ако бият днес, те ще станат лидер в група „I“ и ще си осигурят участие на Евро 2016. В тима няма някакви световни звезди, но пък албанците играят много колективно, като се защитават добре и се възползват от грешките на противника. Сред по-известните футболисти са Лорик Кана, Берат Джимсити, Мигйен Баша, Шкелзен Гаши, Таулант Шака, Армандо Садику, Сокол Цикалеши, Едмонд Каплани и Армандо Ваюши. Трябва да отбележим, че Албания все още нямат загуба в групата, въпреки че имат корави съперници, каквито безспорно са Португалия, Дания, Сърбия и Армения.
Португалците отново се представят много неубедително и въпреки звездната си селекция, те имат едва 12 точки от 5 мача и нямат право на повече грешки, защото Дания и Албания ги дебнат. Кристиано Роналдо и компания ще трябва да дадат максимума от себе си тази вечер и да не подценяват далеч по-непретенциозният си съперник, а за целта те имат изключителни изпълнители, които могат да решат всеки мач. Освен на CR7, много ще се разчита и на Луиш Нани, Рикардо Куарешма, Жоао Мутиньо, Мигел Велосо, Дани, Едер, Раул Мейрелеш, Уго Алмейда и Елдер Пощига.
Албания и Португалия имат доста мачове помежду си, а от последните им 5 сблъсъка виждаме, че днешните домакини имат едва 1 победа, 1 равенство и 3 загуби, но това едва ли е изненада за някой. Ние от Прогнозираме.ком, считаме, че тази вечер Португалия няма да подцени своят съперник и ще играе за задължителна победа, като коефициента за този залог е доста приемлив.

Прогноза – 2 @1.80 – Бет365