Прогноза за Партизан – Стяуа – Шампионска лига

Днес ще се изиграят срещите реванши от последният 3-и предварителен кръг за Шампионска лига, като всички отбори искат да продължат напред, но само половината ще имат този шанс, а другата половина ще остане с празни ръце. Двубоят, който ще разгледаме ние от Prognozirame.com е между Партизан Белград и Стяуа Букурещ, като първият сблъсък завърши при резултат 1:1 и сега сърбите имат леко преимущество.
Партизан по традиция играе много силно на своят стадион в Белград, като има и подкрепата на своите верни фенове, а фактът, че това е Балканско дерби, още повече надъхва привържениците. В първият мач, българският таран Валери Божинов се контузи рано и не можа да разгърне потенциала си, но сега той се закани на румънците, а от началото на сезона показва добра форма и често бележи за новият си отбор. Другите по-известни футболисти в състава на „гробарите“ са Иван Бандаловски, Марко Голубович, Андрия Живкович, Стефан Бабович, Никола Нинкович, Саша Илич и Ненад Маринкович.
Стяуа не е отбор за подценяване, като много пъти са доказвали това, но сега се намират в неизгодна позиция и ако искат да продължат, трябва задължително да търсят попадение. Много ще се разчита на капитана Александър Чипчу, Александру Тудорие, Георг Тукудеан, Адриан Попа, Грегори Таде и Аймен Тахар. Стяуа се представя много силно в местният шампионат, но тук залогът е доста сериозен, така че няма право на грешки.
Реално погледнато, Партизан и Стяуа са с изравнени сили и практикуват еднакъв стил на игра, което ни навежда на мисълта, че и този мач най-вероятно ще завърши при резултат 1:1 и всичко ще се реши чрез изпълнение на дузпи. Нашият екип ще заложи на опцията, че и двата отбора ще отбележат гол, а ако искате по-висок коефициент, можете да комбинирате този мач с още 1 по ваш избор.

Прогноза – гол/гол @2.00 – Bet365