Прогноза за Партизан – БАТЕ – Шампионска лига

Тази вечер ще се изиграят последните срещи реванши от последният квалификационен рунд за Шампионска лига, като балканското дерби между отборите на Партизан Белград и БАТЕ Борисов, отново е на фокус. Първата среща завърши с 1:0 за беларусците, а сега сърбите ще имат много трудна задача, тъй като БАТЕ се доказаха като корав отбор, който трудно пуска голове.
Партизан Белград редува слаби със силни мачове, но тази вечер нямат право на грешки, ако искат да участват в „турнира на богатите“. Те със сигурност ще имат голяма подкрепа от своите верни фенове, като се очаква 32 000 души да изпълнят стадион „Партизан“ в Белград. Българският национал – Валери Божинов, отново ще води атаката на тима, подкрепян от Стефан Бабович, Никола Нинкович, Саша Лукич и Саша Илич. Другите нападатели в сръбският тим са Иван Сапонич, Марко Голубович и Абубакар Омару, които също знаят как да бележат голове и да печелят важните мачове. В Партизан има още 1 българин, който може да получи шанс за изява и това е защитника Иван Бандаловски. Треньор на „гробарите“ е Зоран Милинкович, който има богат опит като треньор и е обиколил доста отбори.
БАТЕ Борисов също редуват силни със слаби мачове, а и сега имат гол преднина, който им дава известно спокойствие. По принцип футболът в Беларус не е на много високо ниво, но пък БАТЕ имат реален шанс за ново участие в Шампионска лига и едва ли ще се дадат лесно на доста по-именитият си съперник. В отбора на гостите по-познатите имена са Виталий Родионов, Неманя Николич, Дмитри Мазалевски, Ихар Стасевич и безспорно най-известният им играч – Александър Хлеб.
Партизан Белград и БАТЕ Борисов не са се срещали никога преди, а и това си е нормално, тъй като беларусците са нови в турнира, така че ще бъде много интересно да проследим този мач и да видим кой ще е крайният победител. Ние от екипа на Prognozirame.com, сме на мнение, че Партизан е по-класният и амбициран тим, така че ще заложим на тях, а и коефициентът е доста примамлив.
Прогноза – 1
@2.00 – Bet365