Прогноза за Цюрих – Динамо Минск – Лига Европа

 
Днес ще се изиграят мачовете от 3-ия квалификационен рунд от турнира Лига Европа, като България вече остана без представител в надпреварата. Срещата, която ще анализираме ние от Prognozirame.com е между отборите на ФК Цюрих и ФК Динамо Минск, която е с начален час 20:30 ч.
Швейцарците направиха доста сериозна селекция през последните години, като сега не случайно имат толкова отбори, играещи в европейските турнири. Цюрих са сред най-стабилните им представители, а на своят „Летцигрунд“, тимът играе доста уверено. В състава на Цюрих виждаме познати имена като Армандо Садику, Амине Чермити, Давиде Чуимиенто, Марио Гавранович, Кристиан Шнюли, Марко Шонбахлер и Кабрал, които са опитни и класни футболисти. Наставник на тима е Урс Майер, който също има много опит, така че Цюрих изглеждат като фаворит в този сблъсък.
Динамо Минск вече показаха, че са корав отбор, разчитащ предимно на своята защита, но в никакъв случай не можем да кажем, че те са някакъв фактор в големия футбол. Въпреки това, беларусците вече отстраниха родният Черно Море и ще се опитат да направят същото и с Цюрих, а залогът е голям, тъй като крайният победител се класира за груповата фаза на Лига Европа. Сред по-известните играчи на Динамо са Нивалдо, Удоджи, Нусмир Файч, Александру Некаша, Глеб Расадкин и Артьом Биков, които ще трябва да поведат отбора към нови висоти.
Цюрих и Динамо Минск до този момент не са се срещали на официален мач за евротурнири, което до някъде прави мача по-интересен и непредвидим. Нашият екип обаче смята, че швейцарците са много по-класният и амбициозен тим, така че ще заложим за тях и се надяваме на убедителна домакинска победа.

Прогноза – 1 1.615 @Bet365