Прогноза за Спорт Ресифе – Интернасионал – Бразилия

Тази нощ от 01:30 ч. българско време, ще се изиграят мачовете от 10-ия кръг на Кампеонато Бразилейро, като един от най-интересните мачове е между временният лидер Спорт Ресифе и тима на Интернасионал.
Бразилският футбол е много атрактивен и приятен за гледане, а и националите вече напуснаха надпреварата в Копа Америка, така че всички футболисти вече са на линия. Спорт Ресифе са лидер с 19 точки от 9 мача, като у дома имат цели 5 победи и нито едно равенство или загуба, отбелязали са 10 гола и са допуснали едва 3. Това е едно много добро постижение за отбор от този ранг, тъй като Ресифе са сравнително нови в елита и не разполагат с много голям потенциал. Все пак, те имат играчи като Диего Соуса, Вендел, Елбер, Андре и Родриго Манча, но те не са толкова известни на футболните фенове. Все пак Спорт Ресифе се намират във възход и въпреки че нямат ярко изявени звезди, те играят много ефективно.
Интернасионал пък са тим с традиции и доста сериозен бюджет, но в момента се намират на 10-о място, с актив от 13 точки. Като гост, отборът има 3 равенства и 2 загуби, като все още нямат победа и това е доста лош показател. С играчи като Андрес Д’Алесандро, Нилмар, Алекс, Лисандро Лопез, Жуан, Дида и Рафаел Моура, отборът изглежда много стабилен, но нещо в играта куца и това се отразява на класирането. Интернасионал наистина разполагат с доста сериозен потенциал за местното първенство, така че се очаква в най-скоро време те да напипат правилната схема и да започнат своят поход към първото място.
От последните 5 двубоя между тези съперници можем да видим, че Интернасионал има 3 победи и 2 равенства срещу Спорт Ресифе, което говори, че това им е удобен съперник, но дали и тази вечер ще е така, предстои да разберем. Екипът на Прогнозираме.ком смята, че това ще бъде атрактивен и приятен за гледане сблъсък, така че ще заложим на прогноза над 2.5 гола, която е с коефициент 2.25 при БЕТ365. Успех на всички!