Прогноза за Перу – Парагвай – Копа Америка

Тази нощ в спор за бронзовите медали от Копа Америка, един срещу друг се изправят отборите на Перу и Парагвай, които отпаднаха съответно от Чили и Аржентина. Това не е битка за финала, но все пак и третото място е достатъчно престижно признание за всеки един от двата тима, така че можем да очакваме стойностен футбол и много емоции.
Перу достигнаха до тук, след като отстраниха на четвъртфинал Боливия, но след това не успяха да преодолеят домакинът на турнира – Чили. Въпреки това, инките показват, че са доста непримирим отбор и се борят до последно, а трябва да отбележим, че имат и класни изпълнители, каквито са Клаудио Пизаро, Хуан Варгас, Пауло Гереро, Джеферсон Фарфан, Карлос Лобатон и Паоло Хуртадо. Перу със сигурност ще искат победата в днешният мач, но това няма да бъде никак лесно, тъй като Парагвай също е много стойностен тим, с традиции и доста успехи.
На четвъртфиналите, Парагвай успя да отстрани Бразилия, след 1:1 в редовното време и изпълнение на дузпи, но след това претърпя много тежка загуба с 6:1 от отбора на Аржентина. Сега те ще искат да се реваншират на своите фенове, а отговорността отново ще бъде върху плещите на голмайстора Лукас Бариос, както и Нелсон Валдез, Роке Санта Круз, Раул Бобадия, Виктор Касерес, Нестор Ортгоза и Оскар Ромеро. Копа Америка е сходна на Европейското първенство по футбол, така че всеки медал е много ценен и престижен, а Парагвай и Перу ще трябва да определят кой да се окичи с бронза.
От последните 5 мача между тези тимове можем да видим, че Парагвай има 3 победи и 2 загуби, което говори, че това са равностойни съперници и можем да очакваме оспорван двубой. Нашият екип смята, че тук срещата е много важна и за двата отбора, които малко или много ще играят по-предпазливо и няма да търсят много голове. Предвиждането ни е за равенство, а коефициентът на БЕТ365 за този вид залог е 3.75. Прогноза – Х