Прогноза за Панатинайкос – Брюж – Шампионска лига

Днес ще се изиграят срещите от 3-ия предварителен кръг за турнира Шампионска Лига, като ще станем свидетели на много завързани двубои, един от които е между Панатинайкос и Брюж. Двата тима са грандове в местните първенства, а и разполагат със сравнително сериозен потенциал, така че ще бъде много интересно да проследим този сблъсък.
Както всички знаем, гърците в момента се намират в сериозна криза, но това все още не се е отразило много на футбола и те успяха да запазят своите играчи. В тима на Панатинайкос виждаме доказани и много класни футболисти като Даниел Пранич, Младен Петрич, Маркус Берг, Серхио Санчес, Микаел Есиен, Люк Стийл и капитана Зека. Виктор Клонаридис, Никос Карелис, Анастасиос Лагос и Сотирис Нинис пък са местните звезди, на които също много ще се разчита, а 16 000 стадион „Апостолос Николаидис“ в Атина, най-вероятно ще бъде изпълнен до краен предел, тъй като това е много важен мач за „детелините“.
Брюж също са доста солиден тим и показаха голяма класа миналият сезон, печелейки шампионската титла и представяйки се доста добре в Европа. Сега те със сигурност ще искат да се класират за Шампионска лига, където са големите пари, но ще имат един опитен и класен съперник, който разчита много на домакинствата си. В белгийският тим виждаме футболисти от ранга на Том де Сутер, Клаудемир, Лиор Рафаелов, Тими Симонс, Виктор Васкез, Никола Сторм и Хосе Изкердо, които знаят как да играят в големите мачове.
Панатинайкос и Брюж наскоро изиграха 1 приятелски мач, в който белгийците победиха с 2:1, но това не може да бъде сериозен показател, тъй като в контролите всички треньори експериментират и опознават съперника. Сега всичко ще бъде много по-различно, тъй като залогът е прекалено висок, а ние от Prognozirame.com смятаме, че  Панатинайкос са по-опитният тим в европейските турнири и ще се възползват максимално от домакинското си преимущество.

Прогноза – 1 Коефициент 2.35 @Bet365