Прогноза за Лудогорец – Милсами – Шампионска лига

Днес българският шампион Лудогорец започва отново походът си в Шампионска лига, като ще се изправи срещу далеч по-непретенциозния тим на Милсами Орхех (Молдова). Срещата е от вторият предварителен кръг на „турнира на богатите“ и ще се изиграе от 20:45 ч. българско време.
Лудогорец направи няколко добри трансфера през лятото, като назначи и Бруно Рибейро за старши треньор. Новите играчи в тима все още на са се доказали достатъчно, но Лукас Саша, Андрей Препелита, Сисиньо и Милан Борян са достатъчно класни имена, така че можем да очакваме от тях само най-доброто. Като добавим вече познатите ни Върджил Мисиджан, Жуниньо Кишада, Козмин Моци, Светльо Дяков, Марселиньо, Абел Анисе и Браян Ангуло, можем да кажем, че „орлите“ от Разград са един доста класен и добре стикован тим, който има реални шансове да се класира за груповата фаза на Шампионска лига, а защо не и да излезе от нея.
Милсами са отбор, който почти не познаваме, така че това крие някои изненади, но все пак футболът в Молдова не е толкова развит и едва ли този тим разполага с голям потенциал. По-известните играчи са Кристиан Бъд, Ромео Сурду, Адил Раили, Корнел Чети и Карло Белак.
Лудогорец и Милсами Орхей не са играли никога помежду си, но всички букмейкъри определят българският шампион като фаворит и това е напълно нормално, с оглед опита и класата на Лудогорец. Ние от Прогнозираме.ком, също считаме, че „зелените“ са тотален фаворит, но ще заложим на прогноза над 2.5 гола, тъй като Лудогорец практикуват атрактивен и нападателен футбол, а и трябва да търсят попадения, за да няма изненади в Молдова. Коефициентът на БЕТ365 за над 2.5 гола е 1.53, така че залагайте смело.