Прогноза за Кубан Краснодар – Урал – Русия

Руското първенство се поднови с пълна сила, като срещата, която ще се изиграе днес от 20:00 ч. българско време е между отборите на Кубан Краснодар и Урал Свердловоск.Първенството едва сега започва, така че тимовете са отпочинали и ще станем свидетели на красив и динамичен футбол.
Кубан Краснодар направи няколко много добри сезона, но сега тимът е в лека криза, след като разпродаде голяма част от звездите си. Домакините в днешният мач отново ще имат амбиции за участие в Лига Европа, а новият сезон ще ни предложи много емоции и със сигурност много изненади. В Кубан има някои много опитни и класни играчи, каквито безспорно са Роман Павлюченко, Джордж Букур, Чарлес Кабуре, Ибрахима Балде, Гонзало Буено, Ксандао и българският национал Станислав Манолев, който се наложи като титуляр в „казаците“. По традиция Кубан играе доста силно на свой терен, а и те със сигурност ще искат да открият сезона с победа, но пък Урал са доста корави, въпреки че са новаци в елита.
Урал също направиха не лоша селекция през лятната почивка, като сега целта им ще бъде оставане в елита и колкото се може по-високо класиране. Едгар Манчурян, Никита Бурмистров, Герсон Азеведо, Спартак Гогниев и Артьом Фидлер са опитни играчи и знаят как да играят срещу по-класни съперници, така че ще се опитат да изненадат днес Кубан, но дали това ще се случи, предстои да разберем.
От последните 5 сблъсъка между тези съперници, виждаме че силите са им сравнително изравнени, тъй като Кубан има 3 победи, а Урал са спечелили 2 мача, при голова разлика 7:6 в полза на днешните домакини. Нашият екип обаче смята, че сега Кубан Краснодар е фаворит в срещата, имайки предвид селекцията на тима и именно затова, ние залагаме на прогноза – 1. Коефициентът на БЕТ365 за победа на Кубан е 1.70, което е добра опция.