Прогноза за Бейтар Йерусалим – Ордабаси – Лига Европа

Тази вечер ще се изиграят срещите реванши от квалификационната фаза на Лига Европа, а срещта, която ние от Прогнозираме.ком ще разгледаме е между Бейтар Йерусалим и Ордабаси Шикмент. Срещата е от 20:00 ч. българско време, а първият двубой завърши 0:0, така че днес ще се реши кой да продължи напред, било то в редовното време или след продължения.
Бейтар са сред традиционно коравите израелски тимове, но нямат много голям опит в Европа, като същото важи и за Ордабаси. Сред по-известните играчи на израелците са Клаудемир, капитана Душан Матович, Шломи Азулай, Влад Морар  и Дани Преда. Бейтар несъмнено ще искат да продължат напред в турнира, а днешният им съперник не е някакво страшилище, така че можем да очакваме домакински натиск, тъй като близо 34 000 души на „Теди Стейдиум“ в Йерусалим ще подкрепят своите любимци, а нулевото равенство в първият мач им дава и известно спокойствие.
Казахстанският Ордабаси не е познат на по-голямата част от футболните фенове, но това е един доста корав тим, който рядко допуска попадения и се възползва от всяка грешка на съперника. В тима преобладават предимно казахстанци с малки изключения, като Артьом Касамов, Бранислав Трайкович, Иван Бозич и Един Юнузович. Казахстанският футбол не е на много високо ниво, но все пак не трябва да ги подценяваме или отписваме.
Бейтар Йерусалим и Ордабаси не са се срещали никога преди, с изключение на първият им сблъсък от Лига Европа, но израелците са тим, който разчита много на своите домакинства и ще се опита да се възползва и тази вечер. Нашият екип смята, че Бейтар са по-стойностният и качествен отбор, така че залагаме на прогноза 1, при коефициент 1.75 от БЕТ365.