PokerStars – в подкрепа на промените в хазартното законодателство в Калифорния!

От PokerStars  обявиха, че някои от най-известните покер играчи в света ще обиколят щата Калифорния това лято за да се срещнат с фенове, да участват в турнири и игри, и да събират средства с цел благотворителност.
Всичко това е  част от кампания за увеличаване на информираността сред жителите, с цел подкрепа на промени в законодателството, с които да се  разреши и регулира онлайн покера в Калифорния.
PokerStars, най-големият онлайн покер сайт в света, в партньорство с определени калифорнийски  покер зали ще организират серия от специални Texas Hold’em покер турнири и игри, в които членове на Team PokerStars Pro ще играе срещу местните фенове.

Участнците ще имат възможност да тестват своите покер умения срещу PokerStars знаменитости като Даниел Негреану, Крис Мънимейкър, Ванеса Селбст, Джейсън Съмървил на специалните събития, които ще се проведат в участващите покер зали.
Това е опит да се покаже на  играчите и собствениците на игрални зали, че ако онлайн покерът бъде разрешен и регулирани в Калифорния, това ще бъде от полза и за потребителите в покер залите.“Наистина е важно гласът на покер играчите да бъдат чут от тези, които вземат решения в Калифорния ‘“, казва PokerStars Team Pro  Даниел Негреану, който наскоро официално бе обявен за “ Играч на десетилетието „. Милиони хора в Калифорния играят покер в домовете си, в традиционните покер зали и в лицензирани казина, но не са в състояние да играят онлайн в регулирана среда. Много пъти те в крайна сметка играят онлайн в покер сайтове, които не се наблюдават и не носят отговорност пред регулаторните органи по никакъв начин.По този начин потребителите са оставени без защита. „Покер играчите могат да играят важна роля в оформянето на дебата около Ipoker в Калифорния, така че ние не търсим да предизвика разговори между покер залите и тези, които стоят начело на Щата и вземат важните решения „, казват от Amaya Inc. и PokerStars.

„Ние имаме ясно послание: Нека Калифорния играе!“