Прогноза за Перу – Венецуела – Копа Америка

Тази нощ от 2:30 ч. българско време ще се изиграе още една среща от турнира Копа Америка, като един срещу друг се изправят отборите на Перу и Венецуела. Към този момент Перу са на последно място в група „С“ с 0 точки, докато Венецуела са изненадващ лидер, след като успяха да се наложат над Колумбия.
Перу е сред традиционно коравите южноамерикански отбори, като голяма част от футболистите се подвизават в местното им първенство, но има и такива, които играят в Европа и добре ги познаваме. Това са Клаудио Пизаро, Джеферсон Фарфан, Карлос Замбрано, Хуан Варгас, Пауло Гереро, Андре Карило и Йорди Рейна. Пауло Хуртадо, Карлос Лобатон, Жоел Санчес и Саломон Либман са другите играчи, на които много ще се разчита, а ако „инките“ искат да постигнат нещо повече от почетно отпадане от турнира, ще трябва да играят на върха на възможностите си, тъй като венецуелците са много корави физически и много издържливи, което е една от причините за тяхното добро представяне.
В тима на Венецуела също можем да видим доста известни имена, каквито са Хуан Аранго, Саломон Рондон, Томас Ринкон, Роналд Варгас, Рафаел Акоща, Фернандо Аморебиета, Франко Синьорели и Хуан Фалкон. Венецуелците практикуват доста директен и силов футбол, като затрудняват всеки един съперник максимално и това се видя в мача срещу Колумбия. Сега обаче те ще имат също толкова корав съперник в лицето на Перу, така че ни очаква един наистина оспорван сблъсък.
От последните 5 срещи между тези съперници виждаме, че Венецуела има 3 победи, а Перу 2, като само в 1 двубой има по-малко от 2.5 гола, което отново ни доказва колко резултатен е латино футбола. Нашият екип счита, че тази нощ мачът също ще е доста резултатен и затова залагаме на прогноза над 2.5 гола, която е с коефициент 2.35 от лидера в спортните залози – БЕТ365.