Прогноза за Карлсруе – Хамбургер – Германия плейоф

Днес ще се изиграе срещата реванш от плейофите на Германия, която е между отборите на Карлсруе и Хамбургер. Първият тим се бори за качване в елита, докато вторият се бори за оставане. Трябва да отбележим, че Хамбургер е единственият отбор в немската Бундеслига, който никога не е отпадъл, но първият мач завърши 1:1 и сега това може да се случи.
Карлсруе е тим, който не трябва да бъде подценяван, особено когато е домакин. Те направиха един доста силен сезон и с право се борят за промоция, като много надежди са възложени на Илия Мицански, Енрико Валентини и Роуен Хенингс. Халове от ранга на Хироки Ямада, Мануел Торес, Гаетан Кребс и Доминик Пейц, знаят как да организират играта, така че днес можем да очакваме наистина оспорван и равностоен сблъсък.
Хамбургер разполага с огромна класа и потенциал, но нещо в играта на тима куца, което е причина и за слабото представяне този сезон. Играчи като Рафаел ван дер Ваарт, Ивица Олич, Пиер-Мишел Ласога, Валон Бехрами и Марсело Диаз нямат нужда от представяне, а като добавим Хайко Вестерман, Марсел Янсен, Йоан Джуру и Золтан Стибер, то можем да кажем, че Хамбургер изглежда много солиден тим.
От последните 5 сблъсъка между тези съперници виждаме, че Карлсруе има 2 победи, Хамбургер също има 2 победи и само последният им мач завърши наравно, което е предпоставка за оспорван двубой и именно затова, ние залагаме, че и двата отбора ще отбележат гол. Коефициентът на БЕТ365 за опцията гол/гол е 2.00, което е истински подарък.