Прогноза за Колумбия – Перу – Копа Америка

Тази вечер ще се изиграят поредните мачове от турнира Копа Америка, като Колумбия и Перу ще премерят сили, а този мач до голяма степен ще преопредели кой да продълби напред. Към този момент и четирите отбора от група „С“ имат по 3 точки, което е доста изненадващо, тъй като Бразилия и Колумбия са смятани за фаворити, но Перу и Венецуела не се дават лесно.
Колумбийците са един много корав тим, пълен със звезди, които играят до голяма степен в Европа, но нещо не могат да работят в колектив и играта на тима куца. Имена като Радамел Фалкао, Хамес Родригез, Теофило Гутиерез, Давид Оспина, Хуан Куадрадо, Кристиан Запата, Пабло Армеро, Карлос Бака, Виктор Ибарбо, Луис Муриел и Селсо Санчез са познати на всички футболни запалянковци, а като добавим факта, че треньор на Колумбия е опитният Пекерман, то можем да кажем, че това наистина е отбор от световна класа. Колумбийците допуснаха загуба от Венецуела, но пък победиха Бразилия, така че сега са с приповдигнато самочувствие и ще искат нови 3 точки.
Перу също е много корав тим и го показа в мача срещу Венецуела, но сега те ще имат един доста по-амбициозен съперник и ще трябва да играят на върха на възможностите си. Хосе Пауло Гереро и Клаудио Пизаро са основните голмайстори на инките, а Фарфан, Лобатон, Варгас и Санчес са играчите, от които се очаква организирането на играта. Перу също имат реален шанс да продължат напред в турнира, така че няма да се дадат лесно и ще се стремят поне да удържат равенството.
От последните 5 мача между тези съперници можем да видим, че Колумбия има 3 победи и 2 равенства, като всичките мачове са завършили под 2.5 гола, което не е много типично за южноамериканският футбол. Нашият екип счита, че тук и двата тима ще се стремят да вземат победата, което е предпоставка за по-отворен и атакуващ футбол. Именно затова залагаме на прогноза за над 2.5 гола, която е с доста висок коефициент при букмейкъра БЕТ365, а по-точно 2.25. Успех на всички!