Може ли царят на покера и скандала Dan Bilzerian да стане следващия американски президент?

 
Известният покер играч Dan Bilzerian обяви, че ще стартира официалната си президентската  кампания в сряда – 24 -ти юни в Marquee-най-елитния нощен клуб в Ню Йорк.
Bilzerian, който е известен като Царя на Инстаграм, ще направи първия си опит да се кандидатира за обществена служба (поне, доколкото е известно е първи такъв).От само себе си се разбира, че това е възможно, само че не може да се игнорира факта, че Bilzerian се фокусира много повече върху „купонджийската” страна на нещата, отколкото върху стартирането на реална и сериозна кампания.

За да се кандидатира за президентския пост на САЩ, кандидатът трябва да има навършени 35 години, а Bilzerian е все още на 34.За щастие, важното е изискуемата по закон възраст да е налице към датата на изборите, а  Bilzerian ще навърши 35 години през декември 2015 г., така че тази пречка ще бъде отстранена.
Dan изглежда независим човек, така че няма повод да се мисли, че той няма да има свой индивидуален път и да следва стъпките на великите независими кандидати за президент като Рос Перо.А дори може да основе своя собствена партия, която да го кръсти Instagram. Гарантирано, че веднага всички негови 9,8 милиона Instagram ще станат нейни членове!
За съжаление, няма президентската кампания, която да е напълно лишена от скандали. А ако има нещо, което Дан Bilzerian знае много добре (наред с покера), това е как да стане част от страхотен скандал.През април 2014 г., срещу Bilzerian е предявен иск от страна на порно актрисата Джанис Грифит, след като той се опита да я хвърли в басейн по време на фотосесия на Hustler, при което тя счупва стъпалото на единия си крак. През август, Bilzerian е изхвърлен от нощен клуб в Маями, след опит за сбиване с  модела Ванеса Castano. И макар към покер играча да се изпитват основно симпатии, подобни действията от негова страна, не са били толерирани. През декември пък е арестуван на международното летище в Лос Анджелис по обвинения за производство на взривни вещества, които са причина за експлозия на недалече от Лас Вегас. Това в крайна сметка води до най-полезната обществена изява в живот на Bilzerian. Като част от споразумението, той се съгласява да участване в заснемане на филм относно услуга, предлагана от Бюрото за управление на земите.
Поддръжници на кампанията на Bilzerian  се надяват, че той ще покаже малко повече ентусиазъм, по време на кандидатурата си за президент, отколкото този, който демонстрира, докато разказва на  хората как отговорно да използват обществените земи.