Прогноза за Нюкясъл – У.Б.А – Премиър лиг

Днес от 17:00 ч. ще се изиграят голяма част от мачовете от 36-ия кръг на английската Премиър лиг, а срещата коята ще разгледаме е между отборите на Нюкясъл Юнайтед и Уест Бромич Албиън, която ще се изиграе на стадион „Сейнт Джеймс Парк“.
„Джордитата“ се намират на 15-о място с 35 точки и докато бяха извън зоната на изпадане, сега се приближиха драстично, така се имат крайна нужда от точки, за да останат в елита. На свой терен Нюкясъл има 6 победи, 4 равенства и 7 загуби, така че ако бият днес, те почти сигурно ще си гарантират място в елита за следващия сезон. С играчи като Йоан Гуфран, Айозе Перез, Папис Сисе, Габриел Обертан, Жонас Гутиерез, Фабрисио Колочини и Тим Крул, „свраките“ изглеждат един много солиден тим и го доказаха на няколко пъти тази година, като победиха голяма част от грандовете.
Уест Бром пък са на 13-а позиция с 40 точки и сега са спокойни за своето бъдеще, но пак няма да се дадат лесно, тъй като всяка победа носи престиж и съответно пари. „Дроздовете“ направиха много силна половина от сезона, но след нова година, те показват колебливи игри и изгубиха шансове за евротурнири. Виктор Аничебе, Браун Идейе, Крис Брънт, Клаудио Якобс, Стефан Сесеньон, Саидо Бераино и Бен Фостър са основните играчи на У.Б.А, които знаят как се печелят двубои и са достатъчно класни футболисти.
Последните 5 срещи между тези съперници са завършили с 3 победи за Нюкясъл, 1 равенство и 1 победа за Уест Бром, като нашият екип смята, че днес „свраките“ ще са амбицирани за победа и ще искат да спечелят 3-е точки. Коефициентът на БЕТ365 за победа на Нюкясъл е 2.55, което е една много добра опция и ви предлагаме да заложите на нея. Прогноза – 1