PokerStars подписа с бразилската звезда Неймар

Amaya Gaming сключи сделка с Бразилският футболист Неймар да бъде рекламно лице на PokerStars.
В споразумението е договорено Неймар да промотира бранда, чрез реклама, благотворителни събития както и участие в покер турнири на живо и онлайн.
Покер Старс ще извлече огромни ползи от договора си с Неймар тъй като неговите социални профили са доста сериозни канали за реклама. Профила му в Facebook има 51 милиона фенове, Twitter – 18 милиона, а в Инстаграм сериозните 14.5 милиона.
Неймар, който играе за Барселона в Испанското първенство, сега ще влезе в клуба на други две известни личности като футболната легенда Роналдо и тенис шампиона Рафаел Надал.
Изпълнителният директор на PokerStars – Майкъл Хезъл сподели, че Неймар Джуниър е един от най-известните спортисти в цял свят и за Покер Старс е чест да работят заедно.
„Заедно ще работим за популяризирането и развитието на покера в световен мащаб.“
Дейвид Базоов, който е изпълнителни директор на Amaya Gaming, добави: „Неймар е млад и изключително харизматичен човек, който обича да общува с феновете в социалните мрежи, чувства се добре под светлината прожекторите и най-важното – обича да играе покер.“
Съвместната им работа е една чудесна възможност да се популяризира покера и да се запознаят повече хора с удоволствието от играта му, завърши Дейвид.