Прогноза за Йънг Бойс – Сион – Швейцария Челъндж лига

Днес от 14:45 ч. българско време, ще се изиграят няколко срещи от швейцарската Челъндж лига, като в един от най-интересните двубои, Йънг Бойс приема Сион на своя „Стад де Суис“ в Берн.
Домакините в момента се намират в страхотна форма и след зимната пауза показват, че са направили много добър отбор, с амбиции за шампионска титла. Йънг Бойс са на 2-а позиция с актив от 51 точки, а като домакини записаха 7 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 25:14. Тимът разполага с много добри нападатели, като Гуиламе Оро, Гонзало Зарате и Александър Герндт. Йънг Бойс вече отпаднаха от Лига Европа, след като загубиха и двата си мача срещу Евертън и сега могат да се концентрират върху местното първенство, където все още имат шанс да станат шампиони.
Сион също е от традиционно коравите швейцарски отбори, но тази година те загубиха голяма част от звездите си и логично се намират на 8-а позиция, като се борят за своето оцеляване. Както добре знаете, в Швейцария първенството е от 10 отбора, а само последният изпада, така че битката е ожесточена.
Последните 5 двубоя между Йънг Бойс и Сион са завършили с 2 победи за днешните домакини, 1 победа за гостите и 2 равенства, което ясно показва, че отборите са с равностойни сили. Този сезон обаче нещата са малко по-различни, така че нашият екип ще заложи за победа на Йънг Бойс, а БЕТ365 са определили коефициент от 1.80 за този вид залог. Прогноза – 1