Прогноза за Щутгарт – Херта Берлин – Бундеслига

Тази вечер от 21:30 ч. ще се изиграе първият мач от 24-ия кръг на немската Бундеслига, като един срещу друг се изправят отборите на Щутгарт и Херта Берлин. Този сблъсък може да се определи като битка на живот и смърт, тъй като и двата тима се борят за оцеляване през този сезон.
Изненадващо или не, Щутгарт се намират на последната 18-а позиция, като са спечелили едва 19 точки, а на своят „Мерцедес-Бенц Арена“ имат само 1 победа, 2 равенства и цели 8 загуби. Отборът на Хюб Стевенс се представя ужасяващо тази година и това е последният шанс за оцеляване, в който „швабите“ нямат право на грешка. Въпреки лошата форма, домакините разполагат с класни футболисти, каквито безспорно са Ведад Ибишевич, Мартин Харник, Ориол Ромеу, Мохамед Абделауе, Свен Улрайх и капитана Кристиан Гентнер.
Херта също се намират в много колеблива форма, като в момента се намират на 14-а позиция във временното класиране с 24 точки, а далеч от Берлин, те имат 2 победи, 2 равенства и 7 загуби. Основните футболисти, на които са възложени големите надежди са Саломон Калу, Хайме Хосогай, Александер Баумйохан, Бен Хатира, Петер Ниймайер и Рони, които са достатъчно опитни и ще опитат да измъкнат поне равенство от таз вечершният сблъсък.
Щутгарт и Херта ще играят за задължителна победа, а последните 5 мача между тези съперници дават психологически превес на берлинчани, които са записали 3 победи и 2 загуби. Предвид класирането обаче, нашият екип ще заложи на победа на Щутгарт, тъй като този мач е от изключително огромно значение за тяхната съдба и при евентуална победа, те ще поемат глътка свеж въздух. Коефициента на БЕТ365 за победа на Щутгарт е 2.10, така че можете да се възползвате от тази оферта.