Прогноза за Израел – Белгия – Евро 2016

Днес от 21:45 ч. ще се изиграе мачът между Израел и Белгия, който е от група „В“ на квалификациите за европейското първенство през 2016 г. във Франция.
Към този момент, лидер в групата е отбора на Уелс, които са с 11 точки, но пък имат и мач повече от Израел и Белгия, които са съответно 2-и и 3-и с по 9 и 8 точки. Днешният двубой до голяма степен ще реши и кой от тези 2 тима ще продължи напред, тъй като те са преки конкуренти и всяка точка е много важна. Израел вече загубиха разочароващо домакинството си срещу Уелс и сега ще трябва да дадат всичко от себе си, ако искат да спечелят поне точка срещу коравите белгийци. В редиците на домакините има доста добри играчи, като капитана Тал Бен Хаим, Юси Бенаюн, Бибрас Натхо, Лиор Рафаелов, Омер Дамари, Томер Хемед, Итай Шехтер и Рами Гершон.
Белгия са един много силен и изпълнен със звезди отбор, който е изграден от млади, но доказали се футболисти. Наставникът Марк Вилмот разполага с играчи като Еден Азар, Маруан Фелайни, Дрийс Мертенс, Муса Дембеле, Яник Ферейра, Аксел Витсел, Кевин Де Бруин, Кевин Миралас, Ромелу Лукаку и още редица други талантливи играчи. Може да се каже, че това е най-силният отбор, с който белгийците някога са разполагали, а всички тези млади звезди са гладни за успехи и ще искат да играят на финалите във Франция.
Израел и Белгия имат 2 мача помежду си, като белгийците имат 2 победи при впечатляващият голов актив 6:0. Днес най-вероятно, отново тимът на Белгия ще диктува играта, но пък Израел не трябва да бъдат подценявани, тъй като този мач е много важен и за тях. Нашата прогноза е, че в този двубой ще има много попадения и затова залагаме на над 2.5 гола. Коефициентът на БЕТ365 за този залог е 1.90, което не е за изпускане. Успех на всички!