Прогноза за Дженоа – Киево – Серия А

Днес от 16:00 ч. българско време, на стадион „Луиджи Ферари“ в Геноа, местният тим Дженоа приема закъсалият Киево Верона. Този мач е много важен и за двата отбора, тъй като домакините се борят за участие в европейските турнири, докато гостите се борят за оцеляването в елита.
Наставникът на Дженоа – Джан Пиеро Гасперини, няма особени проблеми с наказани или контузени футболисти, като ще може да разчита на основните си играчи, които да спечелят днешният двубой. Нападението ще бъде водено от Марко Бориело или Диего Пероти, които ще бъдат подпомагани от Андреа Бертолачи, Еденилсон, Юрай Кучка, Тино Коща и Диего Лаксалт. В защита пък ще се разчита на опитните Никола Бурдисо, Лука Антонини и Себастиан де Майо, като Дженоа със сигурност ще играе за 3-е точки днес.
Киево също раполагат с доста добри изпълнители, но отбора се намира в много затруднено положение, особено когато играе далеч от Верона. „Летящите магарета“, както е прякора на гостите днес, разполагат с футболисти като Никола Пози, Серджио Пелисиер, Андреа Палоски, Валтер Бирса, Мариано Изко и Андерс Кристиансен, които са много опитни и достатъчно амбициозни, за да се противопоставят на Дженоа.
Последните 5 мача между Дженоа и Киево показват, че това са много равностойни противници, тъй като Дженоа са спечелили 3 мача, а Киево 2, при обща голова разлика 8:8. Днес най-вероятно също ще станем свидетели на равностоен сблъсък, като нашият екип смята, че и двата отбора ще отбележат поне по 1 гол. БЕТ365 са определили коефициент от 2.10 за опцията гол/гол, което е една много добра възможност за всички почитатели на спортните залози.