Прогноза за Бешикташ – Брюж – Лига Европа

На 19.03.2015 г. от 22:05 ч. българско време, ще се изиграе срещата реванш от осминафиналите на Лига Европа, като Бешикташ ще се изправят срещу Брюж при резултат от първият двубой 2:1 в полза на белгийците.
Бешикташ се представят доста добре през настоящият сезон и със сигурност ще искат да стигнат колкото се може по-далеч в Лига Европа, а и имат реален шанс за това, ако успеят да надвият белгийският тим. В състава на турците има доста добри футболисти, като Демба Ба, Томаш Сивок, Хосе Соса, Гьокхан Торе и Мустафа Пектемек.
Брюж от своя страна също разполагат с много качествени играчи, каквито безспорно са Том де Сутер, Клаудемир, Лиор Рафаелов, Виктор Васкез и Тими Симонс. Брюж се намират и на 1-о място в местната Джупилер лига, което е достатъчно показателно за тяхната класа и амбиции. Тимът има само 3 загуби от 30 мача, което си е доста впечатляващо и със сигурно на Бешикташ няма да им е никак лесно.
Бешикташ и Брюж са се срещали общо 2 пъти на ниво Европа, като и двата тима са си разделили по 1 победа, съответно при резултат 2:1, като и двете победи са домакински. Това означава, че сега турският тим ще има преимущество, тъй като мачът реванш ще се изиграе в Истанбул, а олимпийският стадион „Ататюрк“ със сигурност ще бъде изпълнен до краен предел с верните фенове на тима. Нашата прогноза е, че в този мач Бешикташ ще хвърли всички сили за победа и ще успее да надделее над белгийският отбор, макар и с минимален резултат. Коефициента на БЕТ365 за победа на турците е 1.90, което си е една много примамлива оферта. Прогноза – 1!