Прогноза за Анже – Ниор – Франция лига 2

Дойде време за 27-ия кръг от Френската лига 2, като тази вечер от 21:00 ч. българско време, ще се изиграят голяма част от двубоите. Мачът, който ще анализираме е между отборите на Анже и Ниор, който може би ще бъде от решаващо значение и за двата тима.
Домакините са сред лидерите в първенството и логично се намират на 3-а позиция, като имат 44 точки, а на своят „Стад Жан Буин“ имат впечатляващите 8 победи, 2 равенства и 2 загуби. Анже е сред най-коравите домакини този сезон, а и факта, че се борят за влизане във висшата лига означава, че едва ли ще подценят днешният си съперник. Основният голмайстор на тима е Джонатан Коджиа, но играчи като Диего Гомез, Оливер Ауриак, Ишмаел Кейта, Песали и Абдул Камара, също знаят как се бележат голове и ще помогнат много на своят тим.
Ниор от друга страна все още се борят за своето оцеляване, като имат едва 31 точки и на чужд терен са записали само 2 победи, 7 равенства и 4 загуби. Тимът не разполага с кой знае какъв потенциал за успех днес и едва ли ще може да се противопостави на амбициозният Анже.
Последните 5 срещи между Анже и Ниор показват, че домакинът неизменно печели сблъсъка, като Анже имат 3 победи, а Ниор са спечелили 2 мача. Днес най-вероятно тази традиция ще продължи, така че нашият екип залага за победа на Анже. Коефициентът на БЕТ365 за този краен изход е 2.30, което може да се определи като подарък. Прогноза – 1!