Прогноза за У.Б.А – Суонзи – Англия Висша лига

Днес от 22:00 ч. в мач от 25-ия кръг на Английската висша лига, един срещу друг се изправят отборите на Уест Бромич Албиън и Суонзи. Домакините в този двубой показвай много колеблива игра през настоящият сезон и имат едва 23 точки, като на своят „Дъ Хоутърнс“ имат едва 3 победи, 3 равенства и 6 загуби.
Суонзи също загубиха доста от блясъка си, който показваха през изминалият сезон и сега се намират в златната среда на 9-а позиция с актив от 34 точки и актив далеч от дома от 3 победи, 3 равенства и 5 загуби.
Този сблъсък на практика се явява нещо като местно дерби, тъй като двата тима са на разстояние от едва 215 километра. През изминалият кръг Уест Бром успяха да измъкнат равенство, след като падаха 2:0 от Бърнли, но показаха боен дух и се добраха до 2:2.
Суонзи също завършиха наравно последният си мач, който бе домакинство срещу Съндърланд (1:1). „Дроздовете“ нямат почти никакви проблеми със стартовият си състав, като най-вероятно атаката на тима ще бъде водена от Саидо Бераино, Виктор Аничебе и Стефан Сесеньон. Зад тях ще са Крис Брънт, Дарън Флечър и Клаудио Якоб, които са основните титулярни халфове за тима на Тони Пюлис.
Суонзи пък най-вероятно ще заложат на по-дефанзивна тактика и Гомис отново ще бъде сам в атака, подпомаган от Нейтън Даяр, Джонджо Шелви и Монтеро.
Уест Бром и Суонзи безспорно са два много корави тима, но с оглед класирането и временното състояние на отборите, тук домакинството ще окаже влияние и най-вероятно „дроздовете“ ще успеят да отмъкнат 3-е точки. Коефициентът на BET365 за победа на У.Б.А е 2.45, което напълно оправдава риска. Прогноза – 1