Прогноза за Динамо Москва – Андерлехт – Лига Европа

Днес ще се изиграят 16-ина финалите от турнира Лига Европа, като това са и срещи реванши, които ще са от огромно значение за отборите с амбиции за нещо повече в тази надпревара.
Един от мачовете, които приковават вниманието на феновете е Динамо Москва и Андерлехт, като първата среща завърши при резултат 0:0 и сега всичко ще се реши тази вечер. Първият мач премина под диктовката на белгийският тим, но сега в Русия нещата ще са по-различни и Динамо ще гони победа на всяка цена.
Домакините ще разчитат основно на своят голмайстор – Кевин Курани, но играчи като Балаш Джуджак, Кокорин, Жирков и Йонов, също не са за подценяване. Както добре знаем, руското първенство все още не е започнало, така че играчите на Динамо са в перфектна кондиция, а и сега ще имат подкрепата на своите верни фенове.
Андерлехт пък е тим, който по традиция всяка година играе в Европа и има много богат опит, но когато тимът играе далеч от Белгия, не се представя много убедително. Безспорно най-опитните играчи са Стивън Дефур, Дешахт, Митрович и Антъни Ванденборе, които са печелили не малко мачове и няма да се дадат без бой.
Динамо Москва и Андерлехт нямат история помежду си, така че ще бъде интересно да ги наблюдаваме отново и да видим кой ще надделее в този равностоен сблъсък. Нашият екип смята, че домакините от Русия ще имат преимущество в този мач, а пък от БЕТ365са дали коефициент от 1.85 за победа на Динамо, което е една чудесна опция. Прогноза – 1