Прогноза за Бирмингам – Мидълзбро – Чемпиъншип

Тази вечер от 21:45 ч. отново ще се изиграят отложените мачове от английската Чемпиъншип, като Бирмингам приема на своя „Сейнт Андрюс“ коравият тим на Мидълзбро.
Срещата е отложена от 14.02.2015, като този мач е от голямо значение за гостите, които се борят за първото място и съответно директно класиране към Висшата лига. Бирмингамци към този момент се намират на 13-а позиция с актив от 38 точки, които им осигуряват спокойствие и най-вероятно оставане във вторият ешалон на английското първенство. Тимът на Гари Роует няма кой знае какви амбиции през настоящият сезон, а финансовата криза в отбора също оказва влияние за това.
Мидълзбро от своя страна правят един много силен сезон и завърщането в елита е реална цел. Възпитаниците на легендата Айтор Каранка са на 3-о място във временното класиране с актив от 59 точки, но толкова имат първите 2 тима в лигата и ако Боро успее да грабне победата тук, то тима ще стане едноличен лидер в Чемпиъншип. Мениджъра на тима разчита на опитните Даниел Аяла, Джонатан Уудгейт, Грант Лийдбитър и Дийн Уайтхед, а Лий Томлин, Йеле Восен и Кике са основните играчи, които трябва да вкарват головете.
Последните 5 мача между Бирмингам и Мидълзбро са съответно по 2 победи за всеки и 1 равенство, но безспорно тимът на Боро има за какво да играе и ще иска да спечели 3-е точки тази вечер. От BET365 са определили коефициент от 2.10 за победа на гостите, което е една много добра опция за всички, които обичат по-рискованите залози. Прогноза – 2!